BIOMED2022.jpg

BiomMedD'2022


Dragi colegi,

Avem plăcerea de a vă invita la cea de-a 9-a Conferință Internațională „Biomaterials, Tissue Engineering & Medical Devices” BIOMMEDD’2022 care va avea loc la București (România), în perioada 20-22 iulie 2022.
Scopul acestui eveniment este de a reuni oameni de știință din cercetarea în domeniul biomaterialelor, dispozitivelor medicale și ingineriei țesuturilor cu clinicieni din domeniile medicale care folosesc în practica clinică implanturile și protezele realizate din diverse biomateriale. Clinicieni din diferite specialități (stomatologie, ortopedie și neurochirurgie, chirurgie cardiovasculară și alte intervenții chirurgicale) vor fi aici pentru a-și prezenta rezultatele privind performanța clinică a dispozitivelor medicale actuale și dezbaterile privind transpunerea cercetării biomaterialelor și ingineriei tisulare în practica clinică. Alegerea vorbitorilor principali va aduce pe scenă acasă pe câțiva dintre cei mai buni oameni de știință din domeniul biomaterialelor, ingineriei țesuturilor și dispozitivelor medicale.
Vor fi organizate mese rotunde destinate promovării proiectelor de cercetare interdisciplinare, iar în paralel cu sesiunile științifice se va desfășura o expoziție tehnică.
Conferința va găzdui, de asemenea, un Forum Tinerilor de Știință care ar putea promova noi moduri de comunicare și gândire asupra aspectelor de cercetare și educaționale, precum și Adunarea Generală a Societății Române pentru Biomateriale.
Vă așteptăm cu drag la București!
Cu stimă,

Iulian Antoniac
Președintele Conferinței

Horatiu Moldovan
Președintele Conferinței


BiomMedD'2022

Screenshot 2022-03-16 at 15.58.05.png

A 3a Conferință BioMaH “Biomaterials and Novel Technologies for Healthcare”A 3-a Conferință BioMaH, din cauza persistenței pandemiei de COVID-19, va avea loc la Roma, în perioada 18-21 octombrie 2022.

Cea de-a 3-a Conferință BioMaH, la fel ca și cele anterioare, va implica vorbitori cheie și invitați – experți remarcabili în domeniu – medici, chirurgi și oameni de știință.

Obiectivul principal al Conferinței rămâne implicarea majoră a clinicienilor și chirurgilor, asigurând o interacțiune mai strânsă a acestora cu laboratoarele științifice cu interes în BIOMATERIALE ȘI BIOTEHNOLOGII CU APLICAȚII ÎN SĂNĂTATE.

Sesiuni - Conferință

Materiale avansate în ortopedie și cranioplastie
Ceramice bioactive;
Biofabricare;
Implanturi biomedicale;
Tehnici imagistice și spectroscopice pentru clinici;
Materiale în Chirurgie Cardiovasculară;
Materiale în stomatologie;


Flyer Conferință BioMaH


WebSite Conferința BioMaH


Informații despre Conferința BioMaH

Calendar evenimente

Screen Shot 2020-01-20 at 7.27.20 PM.png


Al 11-lea Congres Mondial al Biomaterialelor


În Glasgow puteți participa la cel de-al 11-lea Congres Mondial al Biomaterialelor, WBC 2020, 19-24 mai 2020
Tinerii cercetători sunt bineveniți, iar Congresul va facilita interacțiunile cu investigatorii seniori, proeminenți în domeniu, precum și cu oamenii de știință de la companii biomedicale de frunte.

logoSFB2018.png

Society for Biomaterials (SFB)
2018 Annual Meeting & Exposition
April 11-14, 2018 • Hilton Atlanta • Atlanta, GA


Website Conferința SFB 2018

De la înființarea sa, Atlanta a devenit un centru de comerț și transport, cunoscut a aduce împreună oameni și idei diverse. În mod similar, Societatea are o lungă istorie de a fi centrul pentru cercetarea materialelor multidisciplinare și soluțiile aplicate pentru asistența medicală. Atlanta oferă astfel o fundație perfectă pentru reuniunea anuală a Societății pentru Biomateriale din 2018, care va acționa ca o "legătură" cu oportunitățile de colaborare în diverse discipline științifice, de la biologie și știința materialelor până la chimie, fizică, medicină și inginerie.
logo_esb2018.png

9th Annual Meeting of the European Society for Biomaterials
September 8–13, 2018, Maastricht, the Netherlands


Website Conferința ESB 2018

O primire călduroasă la cea de-a 29-a Reuniune Anuală a Societății Europene pentru Biomateriale, care va avea loc în perioada 9-13 septembrie 2018 la Maastricht, Olanda! Tema conferinței din acest an este "Materiale pentru viață", care exprimă provocarea cu care se confruntă în prezent domeniul biomaterialelor: de a furniza metode eficiente și accesibile bazate pe biomateriale pentru a repara și regenera țesuturile și organele afectate.
ESB2017Logo.jpg

Anunț ESB 2017

A 28a Conferință a Societății Europene pentru Biomateriale se va desfășura între 4 - 8 Septembrie 2017 la Megaron Athens International Conference Center (MAICC)
Website ESB 2017

SFB 2017

SFB logo.jpg
Conferința Anuală 2017 a Societății pentru Biomateriale se va desfășura în 5-8 Aprilie 2017 in Minneapolis, MN.
Tema centrală este ” acolo unde biomaterialele devin medicină”
Website SFB 2017


bandeau bioceramics toulouse.jpg

BIOCERAMICS 2017

BIOCERAMICS 2017

Societatea Internațională pentru Materiale Ceramice în Medicină (ISCM) organizează Bioceramics 29 ”the 29th Symposium and Annual Meeting of ISCM”, intre 25 și 27 Octombrie 2017 în Toulouse, Franța

Noutăţi

Slide1.jpg

BIOMAT - INOVA Competiție Cercetare

Asociația Stiințifica SOCIETATEA ROMANA DE BIOMATERIALE organizeaza competiția naționala de proiecte de cercetare BIOMAT-INOVA, in conformitate cu articolul 6 din Statut care mentioneaza faptul ca unul din obiectivele asociatiei stiintifice este “să coordoneze şi/sau să execute programe naţionale şi/sau teme de cercetare legate de obţinerea, testarea, procesarea şi utilizarea biomaterialelor şi a aplicaţiilor biomaterialelor”.

Obiectivul major al acestei competitii de proiecte de cercetare este susţinerea membrilor Asociaţiei Știinţifice SOCIETATEA ROMÂNĂ DE BIOMATERIALE care activează în domeniul medical prin finanţarea unor proiecte de cercetare-dezvoltare cu grad ridicat de inovare, cu rezultate concrete şi impact real pe piaţa.

Propunerile de proiect pentru competitia BIOMAT-INOVA vor fi transmise in format pdf, prin email, la adresa biomat.inova@gmail.com
 


BIOMAT INOVA 2016-2020 - Lista Contracte de Cercetare


BIOMAT INOVA Pachet de Informații


taxe.jpg

Anunţ taxe 2019

Pentru membri
Taxele de membru S.R.B. sunt importante!

Autentificare membri

Anunţuri şi noutăţi

Copyright © 2003-2010. Societatea Romana de Biomateriale. Toate drepturile rezervate. Powered by CMSPoint