BiomMedD'2010

sinaia-hotel-international.jpg

Invitaţie Conferinţa BiomMedD’2010

Dragi colegi,

Este marea noastră bucurie de a vă invita să participaţi la a 4-a Conferinţă Internaţională "Biomaterials, Tissue Engineering & Medical
Devices "BiomMedD'2010, pe 23-25 septembrie 2010. Conferinţa va avea loc la Hotelul Internaţional din Sinaia, într-una din zonele populare româneşti - Valea Prahovei, cu împrejurimile montane şi posibilitatea de a vizita celebrele Castele Peleş şi Bran.
O expozitie de tehnica se va desfăşura în plus şi va atrage interesul pe scară largă al participanţilor şi de expozanti.
Conferinţa va găzdui, de asemenea, un Forum al Tinerilor Oameni de ştiinţă şi a9a Adunarea Generală a Societăţii Române de Biomateriale.
Scopul acestui eveniment este de a reuni oameni de ştiinţă din domeniul cercetării biomedicale de bază şi aplicată. O prezenţă semnificativă este aşteptată de la alte asociaţii medicale şi de studiul biomaterialelor. Câteva Societăţi de specialitate româneşti din domeniul medical susţin această conferinţă, printr-o participare activă la sesiuni dedicate de comunicări ştiinţifice. Participarea specialiştilor din mediile academice, industrie şi clinice cu specialităţi diferite este încurajată.

Cu stimă,

Horia Iovu

Preşedinte al Conferinţei BiomMedD'2010
Preşedinte al Societăţii Române de Biomateriale

Iulian Antoniac

Preşedinte al Comitetului de Organizare BIOMMEDD'2010
Vice-preşedinte al Societăţii Române de Biomateriale

Pagina Web BiomMedD'2010

Afişul BiomMedD’2010
Primul anunţ BiomMedD’2010
Flyer BiomMedD’2010

Conditii cazare

Cazarea este asigurată la Hotel International.
Hotel International din Sinaia se mândreşte cu un spa exclusiv şi un elegant centru de relaxare, un centru de frumusete, precum şi un restaurant superb cu facilităţi de catering. Piscina interioara are un plafon de sticlă cu lumină naturală şi, de asemenea, vă puteţi relaxa în jacuzzi, sauna umeda si uscata sau bucura de un masaj profesionist la salon de masaj. Pentru cei care prefera un antrenament activ, centrul de fitness de la Hotel International este o alegere ideala. Panoramic restaurant poate acomoda până la 450 de persoane. Savoarea bucatariei romanesti si internationale şi orchestra pot fi incercate in fiecare noapte. Cocktail bar-ul are o capacitate de 150 de persoane. Camere de hotel: 174.

Cazarea la Hotel International din Sinaia este asigurata de agenţia de turism VERDIS TRAVEL la tarife speciale.

Vă rugăm să completaţi şi returnaţi formularul de rezervare pentru Agentie de turism VERDIS.

Formulare Cazare BiomMedD'2010

Autentificare membri

Anunţuri şi noutăţi

Copyright © 2003-2010. Societatea Romana de Biomateriale. Toate drepturile rezervate. Powered by CMSPoint